FAQ geobiologie

FAQ geobiologie

Als u het volgende wenst:      

  • U beter voelen,
  • Meer uitgerust zijn,
  • Een verkwikkende slaap hebben,
  • De harmonie van uw woning en de sfeer die er heerst verbeteren,

Geobiologie kan u helpen om deze knopen te ontwarren, om de ware oorzaken op te sporen en om middelen te vinden om daar iets aan te doen.

Als u te weten wilt komen in welke mate u in elektrische; magnetische en elektromagnetische pollutie en in hyperfrequenties leeft, kunnen wij voor u een audit uitvoeren.

Indien u uw welzijn wilt optimaliseren, uw werkomgeving wilt verbeteren of in een kader zonder fysiologische stress te wijten aan uw omgeving wilt leven, dan kan geobiologie u daarbij helpen: deze techniek onthult de oorzaken van stress waaronder u te lijden hebt en zal die meten, om u daarna oplossingen voor te stellen. 

Afhankelijk van de Franstalige regio's worden de termen geobiologie en gezond leefmilieu ofwel zonder onderscheid gebruikt, ofwel wordt geobiologie specifiek voorbehouden voor gronden en de term gezond leefmilieu voorbehouden voor woningen. In de praktij zijn dezelfde technieken van toepassing voor de analyse van gronden en woningen. Wij nemen beide benaming op onder de term "geobiologie". 

Indien u ervoor kiest om uw potentieel ten volle te benutten en om met volle teugen van het leven te genieten, dan helpt geobiologie u om zowel op professioneel vlak als in uw privé-leven geen energie meer te verspillen om te reageren op geopathogene stress, en om uw energie, uw vitaliteit en uw dynamisme integendeel beschikbaar te houden voor uw welzijn en uw professionele efficiëntie. Deze techniek kan grote verbetering aan dieren en aan uw gewassen bijbrengen. Want dat zijn ook levende wezens!  

Vast en zeker. Wij stelden al resultaten vast die dankzij geobiologie werden bereikt ten voordele van het welzijn van dieren en planten. Zij zijn levende wezens die net als wij eveneens de gevolgen ondervinden van kosmisch-tellurische, geologische en elektromagnetische pollutie. 

Terre et Energie stelt een volledige service voor ofwel een dienst op maat, in functie van uw behoeften, gaande van een balans tot een audit en tips voor oplossingen:

- Geobiologische analyse, energetische evaluatie van de plaats, opsporen van kosmisch-tellurische, geofysische of elektromagnetische storingen, verschuivingen, ondergrondse waterlopen, netwerken, plaats- en objectgeheugen, astrale en etherische invloeden
- Audits betreffende elektromagnetisme en hyperfrequenties
- Harmonisering, evenwichtherstel en zuivering van plaatsen in harmonie met de energieën van de bewoners
- Tips voor inrichting om de energie van de plaats te verbeteren
- Geobiologische studie van het terrein en advies vooraleer te bouwen of werken uit te voeren

U kunt een e-mail versturen naar info@Terre-et-Energie.be, of u kunt ons telefoneren op het nummer +32 (0) 483 / 414. 777.

U kunt een e-mail versturen naar info@Terre-et-Energie.be, of u kunt ons telefoneren op het nummer +32 (0) 483 / 414. 777. Wij zoeken de oplossing die het best bij u past.

Het spreekt voor zich dat alles wat tijdens de gesprekken en tijdens de interventies wordt gezegd, vertrouwelijk blijft.